Rob Marchal - Camper Centrum Nederland

Sponsor uitgelicht: VW Camper Centrum Nederland

Campercentrum Nederland werd opgericht in 2001. Het bedrijf heeft zich in ruim vijftien jaar ontwikkeld tot een naam die niet meer is weg te denken in de markt van compacte campers.

Aan het woord is Directeur Rob Marchal, die er vanaf het eerste uur bij was.

Rob Marchal: ,,Wij zijn puur ontstaan uit de behoefte van klanten. Ook anno nu is er geen ander bedrijf dat zo volledig op compacte campers ingesteld als dat van ons. Bij vaste klanten komt de liefde van twee kanten. Wie voor ons kiest voor verkoop en onderhoud, kan altijd op ons rekenen, bij vragen, problemen of wat dan ook. We nodigen hen bovendien uit voor bijzondere events, zoals shows en fabrieksbezoeken. Ook organiseren wij technische informatiebijeenkomsten waarin wij onze kennis en ervaring met hen delen. De belangstelling daarvoor groeit elk jaar. Op deze manier ontstaat er een prettige en heel transparante relatie met onze klanten en dat is precies wat wij willen.

De eerste compacte Volkswagen Camper verscheen in de vijftigerjaren, op basis van de T1-bus en ontwikkeld in samenwerking met Westfalia. Die straalt nog steeds dat heerlijke gevoel van vrijheid, ontdekken en intieme gezelligheid uit. De contouren ervan werden door de Nederlander Ben Pon getekend in 1947. Het markeerde het begin van een groot internationaal succes, dat tot de dag van vandaag voortduurt. In 1968 werd deze oercamper opgevolgd door de Volkswagen Westfalia T2, de Westfalia T3 in 1979 en de Westfalia California T4 in 1988. In 2004 besloot Volkswagen de ontwikkeling en productie van campers volledig zelf te gaan doen. De techniek nam daarmee een enorme vlucht. Het resulteerde in de California T5 (2003) en de Tramper (2010), die in 2015 werden vervangen door respectievelijk de California T6 en Caddy Beach. De California wordt gezien als de maatstaf in compacte campers. Wereldwijd zijn er al meer dan 50.000 verkocht.

Waarom kiezen voor Campercentrum Nederland?

  • Officiële importeur van Volkswagen Campers en Brandrup camperaccessoires
  • Officiële dealer van Westfalia en Karmann-Mobil Campers
  • Alle services onder één dak: verkoop, verhuur, accessoires, onderhoud en schadeherstel
  • Alle gebruikte campers met de 7 Zekerheden
  • Verhuur met de jongste huurvloot van Nederland
  • Unieke campergaranties
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Camper Centrum Nederland
Volkswagen Campercentrum Nederland B.V.
Basicweg 5a-c
3821 BR Amersfoort
T. 033 453 08 82
www.campercentrumnederland.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *