Geweldige 2018-start Telstar A2 tegen Meeuwen A4

Wat een geweldige 2018-start van onze toppers van de A2 van Korfbalvereniging Telstar.

In Putten stond de uitwedstrijd tegen De Meeuwen A4 op het programma. Voor aanvang zagen we al dat de tegenstanders maar liefst 14 spelers hadden opgetrommeld… Zij zetten dus alles op alles om te winnen. Al na enkele minuten keek Telstar tegen een 0-2 achterstand aan. Wat zou dit gaan worden…?

Maar de kids lieten zich niet gek maken. Zij speelden hun eigen spel. Met een stabiele 3-3 de rust in.

En na rust begon het feest. Telstar kreeg veel meer het overwicht en benutte goede kansen en toonde zijn (kampioens????) klasse. De trainer van KV De Meeuwen zette alles op alles en wisselde veel… Raakte van de kook en gaf veel commentaar op de scheids. Met als gevolg dat hij 5 minuten voor de eindtijd weg werd gestuurd. Scheids ook de kluts kwijt, want een gegeven vrije bal aan Telstar mocht na dit akkefietje niet meer genomen worden.

Na de láátste minuten uitgespeeld te hebben feest in het Telstarkamp. Supporters feestend op de tribune. Onze toppers verlieten met een prachtige 8-13 het veld. Top gedaan kids. Trots op wat jullie hebben laten zien.

Bijdrage van Herman van ‘t Land

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *