Sponsor uitgelicht: Mijnkorting.nl

MijnKorting.nl is de snelstgroeiende cashback website in Nederland, met meer dan 125.000 leden. Door gebruik te maken van MijnKorting.nl, kun je extra korting krijgen op je webshop aankopen.

Cashback is een nog redelijk onbekend fenomeen in Nederland, terwijl het bijvoorbeeld in Engeland en Amerika de gewoonste zaak van de wereld is. In die landen gebruikt iedereen het. Cashback werkt eigenlijk heel simpel: door vooraf aan een aankoop in een webshop via MijnKorting naar die webshop te gaan, krijgt u achteraf korting via MijnKorting. Dat is vaak een percentage van het aankoopbedrag (bij bijvoorbeeld mode en elektronica), en soms een vast bedrag (bij bijvoorbeeld telefoonabonnementen of energiecontracten). U spaart uw korting op uw MijnKorting account, die u weer kunt laten uitkeren op uw bankrekening (bij meer dan € 12,50 toegekende korting). Op die manier ontvangt u altijd extra korting, in tegenstelling tot bijvoorbeeld kortingscode websites, die vaak allemaal niet-werkende kortingscodes en andere nep-aanbiedingen verspreiden.

Er zijn inmiddels bijna 2000 webshops bij MijnKorting.nl aangesloten, waaronder grote webshops zoals Bol.com, Wehkamp, MediaMarkt, Blokker, Intertoys en Decathlon. U kunt dus vrijwel altijd gebruik maken van MijnKorting.nl, en op die manier heel snel geld (be)sparen.

Om het allemaal nog leuker en makkelijker te maken, ontvangt u nu maar liefst € 7,50 welkomstpremie bij aanmelden op MijnKorting.nl. Zodoende hoeft u nog maar € 5,00 euro erbij te sparen door aankopen te doen, om de eerste € 12,50 te laten uitbetalen.

Meldt je snel aan op MijnKorting.nl: slim, simpel en veilig honderden euro’s besparen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.