Telstar/Dé Register Makelaar veroordeeld tot ‘play-downwedstrijd’

In een wedstrijd met grote belangen is Telstar/Dé Register Makelaar er niet in geslaagd om directe handhaving veilig te stellen. Winst tegen concurrent Spirit was noodzakelijk, maar de Hoevelakers verloren met 21-19.

De belangen waren groot. Bij winst zou Telstar zich direct handhaven, elke andere uitslag zou de ploeg uit Hoevelaken veroordelen tot een zogeheten ‘play-downwedstrijd’. In het begin nam Spirit het initiatief in het duel en nam de ploeg gelijk een voorsprong, met tussenstanden van 4-1 en 7-4 tot gevolg. De Hoevelakers klampten aan en worstelden zich langszij, maar Spirit behield richting de rust steeds een minimale voorsprong. Bij een stand van 11-10 zochten beide ploegen de kleedkamers op.

Na rust veranderde er weinig aan het speelbeeld. Spirit had het initiatief in de score en Telstar nivelleerde. Het was spannend, heel spannend. Bij 14-14 stonden beide hoofdmachten weer gelijk, bij 18-18 eveneens. Het was echter Sander Schattenberg van Spirit die in het slot van de wedstrijd enkele malen van afstand raak schoot, waar de Hoevelakers  meer moeite hadden om de korf te vinden. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een stand van 21-19.

Een deceptie voor de Hoevelakense hoofdmacht en de meegereisde supporters. Verdedigend stabiel, aanvallend net te magertjes.

Beslissingswedstrijd

Komende zaterdag wacht de definitieve beslissingswedstrijd. De tegenstander zal studentenvereniging ‘De Parabool’ worden, hoe laat is nog niet bekend. Uw support is van harte welkom, laat de sporthal rood en wit kleuren!

* Noot: De supportersvereniging wil een bus regelen, maar daarvoor is het nodig jezelf aan te melden. Dat kan via deze link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *