Verslag teamuitje van Telstar S5

Vroeg in de ochtend van 5 mei verzamelden we ons bij huize Veldhuizen om vervolgens met 4 auto’s op weg te gaan naar de mooie stad Nijmegen.

Het weer was fantastisch dus dat was al een goed begin. Nadat we de koffers hadden afgeleverd in ons hotel in Berg en Dal waar we de nacht zouden gaan doorbrengen gingen we op weg naar Nijmegen.
Nadat we een lekker bakje koffie /of thee hadden gedronken met een lekker Marikenbroodje gingen we naar Enjoy VR, aan onze reisleider Arno de eer om te beginnen met deze uitdaging.! Na dat we ons allemaal hadden ingeleefd in een VR wereld waar we konden racen in de auto van Max of boven de Mount Everest konden beklimmen of onderwater hebben gekeken en al het andere moois werd het voor sommige wel weer tijd om naar buiten een luchtje te scheppen.

Na een heerlijke lunch was het tijd om de winkels van Nijmegen te gaan bekennen dat was voor de dames geen moeite, en voor de heren trouwens ook niet zolang ze maar bij het water met biertje lekker konden genieten van het mooie weer en uitzicht op de waal.

Toen werd het tijd voor een echte IK HOU VAN HOLLAND spel. In vier groepen werd er fanatiek gestreden om de winst en ja de “mutsendames” waren goed bezig en Toos was ook erg goed in vragen stellen maar de uiteindelijke winst ging naar het groepje van Marrie, Arno Ellen en Alice, want door 1 keer draaien van Marrie aan het rad en dan 100 punten binnen slepen, ja toen was de winst binnen.

Vervolgens kregen we nog een heerlijke diner en reden we terug naar ons hotel waar we gingen slapen nadat we eerst nog een drankje hadden genomen in het hotel… en ja dan zie je soms in je bed nog beestjes lopen!

De volgende ochtend na een heerlijk ontbijt gingen we weer op weg naar Nijmegen om nog meer te zien van deze mooie stad.

Eerst kregen we een rondleiding in grootmoeders keukenmuseum en hadden we in de toren een mooi uitzicht over Nijmegen.

Toen kregen we weer een lekkere lunch en vervolgde we onze weg met een stadsgids door de straten van Nijmegen en hebben we een mooi stuk historie van deze stad gehoord en ook gezien… daarna kregen we nog een proeverij en rondleiding in de Bierbrouwerij van Nijmegen en kwamen sommige er achter dat bier toch zo vies niet is. Al dachten we er niet allemaal zo over.

We eindigden de dag met een diner waar we ook veel plezier en gezelligheid met elkaar hadden en gingen we weer terug naar Hoevelaken. O Ja eerst terug naar de garage met het fietsbel spel! Ja vraag dat maar na bij een van de teamleden wat dat is,
Enne dames de mutsenclub bestaat die volgend jaar nog?
Een ding is zeker het 5de team van Telstar is nog zeker een bruisend energiek team.

Denk je nu na het lezen van dit verslag dat is gezellig en lijkt het je ook erg leuk om gezellig sportief een potje te korfballen welkom in het leukste en gezelligste team van Telstar want wij willen jou er graag bij hebben omdat we helaas afscheid aan het eind van dit seizoen zullen gaan nemen van Cees, Annemiek, Toos en Wout al hopen we dat ze er nog geregeld bij zullen zijn bij de 3de helft…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *