Uitnodiging Familiedag Barbecue 2018

Goedendag altesaam, 

Op zaterdag 16 juni hebben we weer een fantastisch georganiseerde familiedag en deze willen we afsluiten met de vertrouwde goed verzorgde barbecue. Gezellig met zijn allen rond de BBQ uw heerlijke vleesje opwarmen.

Onze eigenste beste Marktslager Eddy Wernsen heeft ons beloofd een extra goede barbecue klaar te maken met veel vlees, salades en alles erop en eraan.

Ook dit jaar, net zoals vorig jaar en het jaar daarvoor en het jaar daarvoor en het jaar… heeft hij voor Telstar weer een mooi prijsje gemaakt, namelijk €12,50!!

Dat is veel waar voor je geld!

Voor kinderen tot en met 7 jaar is de prijs €7,50.

Gezien vorig jaar een fantastische opkomst had, en dat zonder zwaar opgemaakte uitnodiging, ook dit jaar weer een sobere uitnodiging voor 16 juni.

Voor de twijfelaars hak nu de knoop en maak u geld nu over, voor de rest graag het geld overmaken voor 9 juni 2018. Doe het nu anders vergeet u het maar weer!

Uw betaling graag op 9 juni (of eerder, niet later) storten op rekening NL92INGB0007027372 ten name van A. van Oosterom en onder vermelding van BBQ2018 en aantal volwassenen en/of kinderen.

Wij zien jullie, Telstar matties, allemaal heel graag verschijnen op de BBQ op de Telstar familiedag op de mooiste dag van het jaar op de 16e juni van 2018.

Namens de familiedagcommissie 2018

Arno van Oosterom 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *