LAATSTE KANS… Aanmelden voor het Back to Basic! Telstarkamp 2018

Beste Telstar leden,

Het is alleen nog mogelijk om je deze week op te geven voor het Back to Basic kamp. Na de einddag kan er NIET meer worden ingeschreven.
Heb jij je wel opgegeven, maar geen bevestigingsmail gehad? Dan is er wellicht iets mis gegaan. Stuur een mail naar de TEC om e.e.a. te controleren. In het kader van privacy wetgeving mogen we geen lijst met deelnemers op de site publiceren.

Als begeleiding voor de E en F teams hebben we 2 hele lieve moeders gevonden die ook blijven slapen. Het zijn Ineke van der Vliet en Marieke Lagemaat. Twijfelen of je wel of niet wilt blijven slapen hoeft niet meer. Met deze moeders gaat het gegarandeerd goed komen! Blijf je toch niet slapen? Zorg er dan voor dat je zaterdag rond 08:00 uur bij het kampeer terrein bent. Dan kun je gezellig mee ontbijten met alle andere kamp deelnemers. Overdag zijn deze moeders ook jullie begeleiders.
Voor de D teams hebben we voor de nacht 2 begeleiders gevonden. Dennis van Keulen en Steffen Kemme. Zij zijn voorgaande jaren ook mee geweest als begeleiders en weten dus wat ze kunnen verwachten. Zaterdag overdag zal Jessica Boone ook als begeleider meegaan en is tot 16:00 uur jullie begeleider.
Voor de C teams is de ‘kamp papa’ Geert Teeuwissen (Trainer C1) mee. Als er wat is kunnen de kids bij hem terecht. Geert is een ervaren kamp man en kent de klappen van de zweep. Daarnaast is hij zeer bedreven in het stoken van een vuurtje tijdens het kamp.

Heb je je nog niet opgegeven? Doe dit dan snel. Ook de nieuwe leden! Je gaat er spijt van krijgen als je niet mee bent geweest. Opgeven kan nog tot en met de einddag. Daarna moeten wij flink aan de bak om het programma en de tent indeling rond te maken. Ga er van uit dat je met het team waar je het hele jaar gesport hebt ook mee in de tent ligt. Er wordt dus gemengd overnacht.

Maandag na de einddag kun je een mail verwachten met daarin de laatste informatie en spullen die je zeker niet mag vergeten.

Dit jaar is er weer het ‘grote’ kamp voor alle Telstar leden. Het thema voor dit jaar is ‘Back to Basic!’, dus maak je borst maar vast nat. Het kamp is op 22, 23 en 24 juni 2018. Zet hem dus vast in je agenda en meld je direct aan!!

Aanmelden kan nog tot 16 juni. Daarna gaat de inschrijfpagina op slot. Je inschrijving is definitief als er voor het kamp betaald is. Ook hierbij kijken vragen we je om voor 17 juni betaald te hebben. Betalen kan op ons rekeningnummer NL89INGB0002108750 t.n.v. KV Telstar.

De kampcommissie heeft voor een andere locatie gekozen dan dat jullie gewend zijn. De reden hiervoor is dat wij denken dat we op die manier jullie een leuker en afwisselender kamp met andere activiteiten kunnen aanbieden. Waar we naar toe gaan? We gaan met zijn allen naar het Scouting landgoed in Zeewolde.
Het kamp begint op vrijdag 22 juni om 16:00 uur (behalve voor de kangoeroes). Vanaf die tijd kunnen jullie je aanmelden en je spullen naar de tent brengen. Zaterdag om 16:00 uur eindigt het kamp voor de D, E, F teams en de kangoeroes. Zij mogen dan weer worden opgehaald door hun ouders/verzorgers.

Omdat dit het ‘grote’ kamp is zijn er trainers/begeleiders van de D, E en F teams wel op het kamp, maar zijn dan (in principe) geen begeleider. Daarom zoeken we voor de periode van vrijdag 22 juni 16:00 uur en zaterdag 23 juni 16:00 uur begeleiders voor de D, E en F teams. Als begeleider ben je verantwoordelijk voor 1 van deze teams en help je hun tijdens het kamp. Ook slaap je de vrijdagnacht vlakbij of in de tent met de teamleden. Let op: Je neemt dus zelf niet actief deel aan de activiteiten. Omdat we begrijpen dat het best wel een dingetje is om te vragen hebben we besloten dat degenen die als begeleider mee gaan NIET hoeven te betalen voor de periode (24 uur) dat ze begeleider zijn. Je overnacht dus gratis, je eet vrijdagavond mee met het diner, je ontbijt en luncht zaterdagochtend zonder kosten. En… je hebt een onvergetelijk weekend!

Zaterdag na 16:00 uur blijven dus nog de A, B, C teams en de selectie/senioren over voor een BBQ, een gezellige avond en nog een nachtje slapen. Zondagochtend ruimen we met zijn allen weer op en gaan we naar huis toe. Mochten er teamleden vanuit de D, E of F willen blijven slapen kan dat. Zij betalen dan ook een extra nacht en voor de BBQ. Er is zaterdag na 16:00 uur geen begeleiding meer voor deze kinderen!
We zullen er voor zorgen dat er rond half april een aanmeldingsformulier met prijzen op de site komt te staan, waarmee je je kunt opgeven als kampdeelnemer of als begeleider.

Wij gaan er vanuit dat we een heel leuk kamp gaan hebben met iedereen. Wij hebben er al enorm zin in!!!

Groeten van de Kamp Commissie 2018:
Ad Boone
Carmen de Groot
Herman v/d Berg
Lois de Korte
Rik van Dunschoten
Wilco Rakhorst

Om je in te kunnen schrijven voor het kamp is onderstaande informatie nodig. Deze informatie wordt gebruikt om een indeling te maken voor de activiteiten tijdens het kamp.

De inschrijving is gesloten!