Telstar/Dé Register Makelaar A2 wint derby tegen Sparta Nijkerk

Vanmiddag hebben de kids van Telstar/Dé Register Makelaar A2 de regionale korfbaltopper tegen Sparta Nijkerk A2 gewonnen met 9-6.

Vorige week was er al de uitwedstrijd in Nijkerk. Die wedstrijd eindigde in een 10-10 gelijkspel. Een rare wedstrijd vorige week, er kwam namelijk geen scheidsrechter opdraven. En geen van de aanwezigen van die vereniging was bereid te fluiten. Gelukkig hebben toen 2 spelers van Sparta en Telstar beiden een helft gefloten.

Vandaag op ons eigen veld wel gelukkig een scheids. En ons team onder de bezielende leiding van gelegenheidscoach Rob. Leonie moest namelijk zonodig weer eens op vakantie en Max was als redder in nood nodig bij het 3e. Het team, de eerste keer dit seizoen helemaal compleet bij een wedstrijd, zette weer hun beste beentjes voor. Vele vaste supporters moedigden de kids aan. Beide teams waren net als vorige week aan elkaar gewaagd. Stond Telstar eindelijk een keer drie punten los, kwam de tegenstander weer op een puntje na terug. Maar soms zit het mee. En vandaag was zo’n dag. En met nog een paar minuten spelen liep Telstar uit tot een verdiende 9-6 eindstand.

Mooie punten weer in the pocket. Het team gaat steeds beter draaien. De oude en nieuwe spelers gaan beter aan elkaar wennen. Kortom, mooie wedstrijden in het verschiet. En volgende week op naar Soest. Komt u ook???

 

Bijdrage van Herman van ‘t Land

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *