Telstar/Dé Register Makelaar D1 ongeslagen najaarskampioen

Na vier wedstrijden was de D1 al op 6 oktober najaarskampioen. Uit werd met er 4 – 13 van Antilopen D1 in Leusden gewonnen. Na een eerste helft, waar Antilopen veel druk zette op de aanval door strak te verdedigen, was de stand 2 – 5. De D1 was toen nog niet op de hoogte van het op handen zijnde kampioenschap (waar Thom zich in de rust wel bijna zijn mond voorbij sprak).

Vol enthousiasme werd er gestart met de tweede helft, waar de voorsprong verder uitgebreid werd en het verdedigend op slot zat. Antilopen kreeg nog twee doelpunten op het scorebord erbij, waar de D1 er nog acht scoorde. Het kampioenschap was een feit! De D1 was blij verrast dat ze nu al kampioen waren. De medailles werden uitgedeeld en de foto’s gemaakt. In Hoevelaken werd het gevierd met een lekker ijsje bij Happy Food!!!

De competitie was echter nog niet klaar. Er stonden nog twee wedstrijden open tegen Fortissimo D1 uit IJsselstein. Als de eerste wedstrijd gewonnen werd zou de D1 alleen kampioen zijn. Zij zouden dan niet meer door OVVO uit Maarssen in te halen zijn. Er werd eerst thuis tegen Fortissimo D1 gespeeld. Vooraf werd er goed opgewarmd en gestretcht onder leiding van LoÏs & Thom, zodat iedereen soepel de wedstrijd in ging. Met rust stond het al 5 – 0 en de na het eindsignaal stond het 15 – 6. Fortissimo kon aan het einde wat scoren. Maar de voorsprong was te groot en de D1 kwam niet in de problemen. De D1 was alleen kampioen! Voor de wedstrijd waren de foto’s al genomen en na de wedstrijd werd er nog een feest je gevierd met taart en limonade!!!

De volgende doelstelling kwam in beeld: Ongeslagen kampioen worden! En weer vol enthousiasme ging de D1 op 20 oktober om 08:30 uur op pad naar IJsselstein. De D1 was er klaar voor. Weer werd vrij eenvoudig gewonnen van Fortissimo D1. Nu was de uitslag 4 – 13. De D1 was ongeslagen kampioen!!!

Telstar D1 liet in deze poule de tegenstanders ver achter zich. In totaal heeft de D1 maar liefst 79 keer gescoord en maar 29 doelpunten tegen gekregen. Dat betekent een positief doelsaldo van +50. OVVO uit Maarssen volgt als nummer twee, met een doelsaldo van +4. Telstar D1 gaat in de zaalcompetitie in de hoofdklasse spelen. Zij gaan het hier niet zo gemakkelijk krijgen als op het veld. Maar veel leren gaan ze zeker.

Telstar D1 bedankt de trouwe supporters en de invallers en de reserves.

Bijdrage van Martine Noorland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *