INLEVEREN: Grote Clubactie 2018

Let op!! Laatste kans!

De boekjes met verkochte loten kunnen uiterlijk deze week ingeleverd worden bij Astrid Spee, Laakweg 55 of Inge van Ginkel, Ottoborrengoed 8. Niet vergeten hè?

Vorig bericht (05-11-2018):

Hallo allemaal!

Hoe gaat het met de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie??

Hebben jullie al veel verkocht?

De actie loopt nog bijna twee weken, dus doe nog even je best  en vraag aan je vader, moeder, opa, oma, broer, zus, buren of mensen uit de straat of ze Telstar willen steunen. Wij willen de boekjes uiterlijk donderdag 15 november terug, zodat wij alles kunnen invoeren in de computer. 

Alvast heel erg bedankt en ga er nog even voor!!

Astrid Spee, Laakweg 55 en Inge van Ginkel, Ottoborrengoed 8. 

Vorig bericht (22-09-2018): 

Beste leden van Telstar en ouders,

De Grote Clubactie is weer van start gegaan. Alle jeugdteams van de kangoeroes t/m de C hebben de lotenboekjes ontvangen. Jullie kunnen meteen van start met het verkopen van de loten.

Omdat het ons vorig jaar erg is tegen gevallen hoeveel loten er verkocht zijn, doen wij een extra beroep op jullie, maar ook op de ouders! Het geld komt bijna volledig ten goede aan de club en van het geld kunnen er materialen aangeschaft worden en kunnen er gezellige avonden worden georganiseerd bijvoorbeeld de bingo en niet te vergeten het Telstar kamp!

Denk in eerste instantie bij het verkopen van de loten aan familieleden en buren. En als je dan de smaak te pakken hebt probeer het dan eens verderop in de straat.  Als iedereen een paar loten verkoopt zijn we al een heel eind!

Voor de teams vanaf de B t/m Senioren bestaat de mogelijkheid om in de kantine een lot te kopen. Wil je als team toch een boekje, neem dan even contact met ons op. Kunnen wij op u/jullie rekenen? 

Voor vragen of een extra boekje kunnen jullie contact opnemen met:

Astrid Spee 0610625612 of Inge van Ginkel 0653740946

Grote Clubactie 2018
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *