Telstar Culinair 2019

Zet zaterdag 23 februari 2019 alvast in je agenda. Dan toveren we onze kantine weer om in het mooiste en gezelligste restaurant van Hoevelaken!

Ook deze keer wordt er weer gekookt met hulp van een echte chef-kok en kan er weer heerlijk gegeten en gedronken worden. De inschrijf pagina en het menu komen zo snel mogelijk. We moeten eerst nog even afspreken wat we voor jullie gaan bereiden.

Wij hebben er al heel veel zin in om er weer een fantastische en culinair hoogstaande avond van te maken.

Er is plek voor ongeveer 50 personen deze keer. Ook kinderen zijn van harte welkom. De winst die we deze avond hopen te maken zal worden besteed aan de aanschaf van een AED voor onze club. Daar kunnen we levens mee redden!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *