Telstar/Dé Register Makelaar 1 verliest van titelkandidaat

Voor Telstar/Dé Register Makelaar 1 stond afgelopen zaterdag een uitdagende wedstrijd op het programma. Telstar, dat nog puntloos was, speelde in Leiden tegen Sporting Trigon, een ploeg die tot dusver pas één punt had laten liggen.

Na een blessure en ziekte vorige week, startte de ploeg uit Hoevelaken deze zaterdag wel met de basis acht. Deze basis acht kwam na vijf minuten op een 0-2 voorsprong, maar wist dit slechts enkele minuten vast te houden. Na tien minuten stond Telstar 5-2 achter, voor coach Daan van der Klis een reden om een time-out aan te vragen. Helaas bleek dit geen kantelpunt voor Telstar en bleef het op achterstand.  Na 25 minuten zuivere speeltijd, floot de scheidsrechter af voor de rust, met een 18-7 tussenstand.

Zeven doelpunten in één helft is onvoldoende om een wedstrijd naar je toe te trekken, zeker met de tegenstanders die Telstar dit zaalseizoen treft. De achttien tegendoelpunten op het scorebord kwamen door het sterk spelende Sporting Trigon. Aan het begin van de tweede helft liep Sporting Trigon uit naar 21-7, waarna Telstar mee ging scoren. De laatste twintig minuten van de wedstrijd wist Telstar meer te scoren. Met een eindstand van 34-17 was Sporting Trigon meer dan de terechte winnaar.

De volgende wedstrijd zal in het nieuwe jaar gespeeld worden. Een nieuw jaar met nieuwe kansen! De selectieteams van Telstar hopen in de eerste wedstrijd van 2019 beiden van de 0 punten af te komen. Dit zal dan moeten gebeuren in de wedstrijd tegen Antilopen op 12 januari. Telstar 1 zal beginnen om 19:40, waarna Telstar 2 om 21:15 zal volgen. Wij hopen u dan weer te zien!

Bijdrage van Carmen de Groot

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *