Eindstand Grote Clubactie 2018

De Grote Clubactie van 2018 is voorbij. Jullie hebben dit jaar goed jullie best gedaan, want er is bijna 200 euro meer opgehaald dan vorig jaar.

Het totaal aantal loten wat verkocht is komt op 273. Een totaal bedrag van € 655,00. Het bedrag op de cheque klopt dus niet ☺

Super gedaan allemaal!

Zoals beloofd zou er een prijs zijn voor degene die de meeste loten had verkocht. Zaterdag 22 december zijn de winnaars in het zonnetje gezet. Jan Jakobs (28 loten), Tessa Visser (22 loten) en Gert vd Bunt (19 loten) hebben de meeste loten verkocht. Zij kregen een bon van de Intertoys. Het winnende team is de C3 geworden. Zij mochten na afloop van hun wedstrijd genieten van een heerlijk stukje slagroomtaart.

Gefeliciteerd allemaal! En iedereen die loten heeft verkocht: heel erg bedankt! De club is hier heel erg blij mee!

Astrid Spee en Inge van Ginkel

1 antwoord