Leuk Kerstcadeautje voor Lois de Korte

Op de laatste competitiedag in 2018 mocht Lois de Korte zijn examenwedstrijd fluiten om verenigingsscheidsrechter te worden!

Lois fluit al bij Telstar vanaf zijn ongeveer 12de. Samen met Gijsbert floot hij toen onder begeleiding van Kurt Metz en Martine Noorland zijn eerst F-wedstrijdjes. Al gauw bleek dat Loïs het fluiten erg leuk vind en er ook steeds beter in werd. Van F-Jes werden het al snel E-tjes.

Vorig zaalseizoen was het S3 die door Lois gefloten werd. Op 22 december mocht hij voor zijn examen de A2 fluiten. Na een leuk voorbereidingsgesprek samen met de examenbeoordelaar, de heer Van Bronkhorst en Martine Noorland mocht Lois aan de slag. Hij floot goed en de beoordelaar was zeer tevreden. Na wat tips en en aandachtspuntjes kreeg Lois te horen dat hij met vlag en wimpel was geslaagd voor verenigingssheidsrechter. De volgende stap is knkv-scheidsrechter. Lois heeft veel zin om deze stap te maken en dat gaat hem ook zeker lukken!

KV Telstar feliciteert Lois van harte!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *