Verdediging goed voor elkaar bij Telstar E4

Deze wedstrijd begon al op 16 januari via de groepsapp met de volgende bemoedigde woorden van Toos: Antilopen staat bovenaan maar ze scoren niet extreem veel. Ze hebben in totaal maar 4 doelpunten meer dan wij. Hun kracht is de verdediging. Als wij zaterdag ook goed verdedigen, dan wordt het een spannende wedstrijd.

Daar stonden ze dan ook keurig optijd in sporthal ‘Ridderspoor’ op zaterdag 19 januari. Het team was compleet en het publiek was er klaar voor.

De eerste 10 minuten waren voor Telstar, met een scorende strafbal voor Jochem en Marianne die ook de korf wist te vinden. De kids zeiden dan ook in de korte rust, yes we staan met 2-0 voor. Helaas wist Testar de volgende 10 minuten niet te scoren, helaas ook een strafbal gemist. Maar Antilopen wist er wel 2 in te gooien en gingen we dus met een gelijk spel de rust in.

Na rust wist alleen Antilopen te scoren door een strafbal. De laatste 10 minuten waren echt de spannenste. Marianne wist na 4x achter elkaar de bal in de korf te krijgen, yes gelijk. Meteen daarna wist ze het nog een keer te doen, maar dan wel in 1x.
Helaas kreeg Antilopen een strafbal en ging deze erin en stond het weer gelijk. Met echt nog 1 minuut te gaan werd het spannend. De bal is bij beide teams nog in handen geweest, maar het was Telstar die de korf wist te vinden en Deborah maakte het laatste en beslissende punt.
TELSTAR WON MET 4-3.

Terugkomend op de woorden van Toos, de verdediging zat dus voldoende in elkaar. Daarbij wil ik toch Sterre in het bijzonder noemen, want zij had haar mannetje goed in het vizier en hij kreeg ook echt geen kans. 
Iedereen heeft het top gedaan. Aron bedankt dat je reserve wilde zitten.

Bijdrage van Rianca Allers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *