Open bestuursvergadering voor alle leden

Hallo Telstar-leden!

Over twee weken is het tijd voor de maandelijkse vergadering van het bestuur. Maar deze keer mogen niet alleen de bestuursleden komen, heel Telstar is uitgenodigd! Waar en wanneer dan? In onze eigen kantine aan de Middelaarseweg op woensdag 13 februari 2019.

En waar gaat het allemaal over op zo’n avond dan? Over bijvoorbeeld de teamindeling voor volgend jaar. Of over de vraag of het wel eerlijk is dat je wel wedstrijden mag spelen als je geen vrijwilligerstaak heb. En we gaan het hebben over dat kamp misschien wel doorgaat! Allemaal onderwerpen die veel leden aan moeten spreken lijkt ons. 

Er is een agenda die je als het goed is al per mail hebt ontvangen. Daarin zie je dat er ruimte is om je eigen vragen te stellen. Als je het dus over iets wil hebben wat niet op de agenda staat is daar ook ruim de gelegenheid voor.

Wij hopen dat veel van jullie iets hebben om het bestuur eens op te wijzen en dat jullie veel vragen hebben die wij kunnen beantwoorden. Dus hopen we dat we veel van jullie zullen zien en spreken op 13 februari tijdens de Open Bestuursvergadering!


Graag willen wij jullie (anonieme) mening al van te voren weten.

Dit is de stelling:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *