Geslaagde stamppotavond voor Telstar S5 en recreanten

Op vrijdag 8 februari was het weer  tijd voor de jaarlijkse stamppotavond voor alle spelers en oud spelers van Telstar 5, de recreanten en hun partners. Dit jaar waren Jan, Mariëlle en Rijk voor het eerst aanwezig op deze avond, zij zijn dit jaar nieuw bij Telstar en waren dus nieuwsgierig.

De stamppot commissie bestaande uit Corine, Jannie, Marion en Toos was al vroeg aanwezig om de tafels in de Telstar kantine feestelijk te dekken en de drankjes in orde te maken. Langzaam aan kwamen de eerste gasten binnen en namen een drankje aan de bar. 

Om zes uur kwam slager Steltenpool de warme boerenkoolstamppot met jus en spekjes brengen. Het feest kon beginnen en iedereen ging aan tafel om bij te praten en te genieten van deze lekkere maaltijd.

Onverwachts werd Marrie in het zonnetje gezet omdat zij al een tijd lang niet kan meespelen wegens een blessure. Corine en Wendy overhandigden haar een mooi wijnpakket. Grietje  kon helaas wegens omstandigheden niet aanwezig zijn en ook aan haar werd gedacht. Er ging een leuke kaart rond waarop iedereen zijn naam kon zetten en de kaart werd dezelfde avond nog bij Grietje bezorgd!

Corine zorgde voor nog een verrassing die avond. Namens van de Heg handelsonderneming kregen alle gasten als toetje verschillende soorten ijs aangeboden.

De avond werd afgesloten met een kopje thee  en koffie en er werd  toen vast vooruit gekeken naar het teamuitje van de S5 naar Den Bosch dat later dit jaar gaat plaatsvinden. Daarna was het tijd om naar huis te gaan want de spelers van Telstar 5 (Telstar 6 in de zaal) moesten de volgende dag weer fit zijn voor de wedstrijd tegen SGV in Culemborg.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *