Paashaaskoeken 2019

Ook dit jaar gaan we weer paashaaskoeken verkopen. En de opbrengst komt dit jaar ten goede aan vervanging of uitbreiding van ‘speelgoed’. Denk hierbij aan een nieuwe tafelvoetbaltafel of en glijbaan voor de allerkleinste Telstar leden. Dus doe extra je best om veel koeken te verkopen, dan kunnen wij in overleg met het bestuur bekijken wat er vervangen gaat worden. De koeken kosten ook dit jaar 2,50 Euro per zakje. In een zakje zitten 2 koeken.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om paashaaskoeken vooruit te bestellen via de intekenlijst. Bij het afhalen van de koeken kan er dan ook direct worden afgerekend. In de zaal zal dit contant moeten gebeuren. In de kantine kan het ook via de pin.

Voor het team wat de meeste koeken verkoopt hebben we een leuke prijs bedacht. Iets anders dan de voorgaande jaren, maar zeker iets om je best voor te gaan doen. Het team wat de meeste koeken heeft verkocht wint deze prijs. Om als team de opbrengst te vergroten willen we minimaal 1 zaterdag overdag langs de deuren gaan voor de verkoop van de koeken. Dus niet meer in het donker op de vrijdagavond, maar lekker op de zaterdag als het licht is.

Je kunt het (PDF) bestand hieronder via de knop downloaden, zodat je alvast bij je opa’s en oma’s, buren, familie, vrienden en collega’s kunt gaan verkopen.

Veel succes en plezier met de verkoop!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *