Telstar A2 gaat weer naar RDZ Hemelvaarttoernooi Zeist.

Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) gaat de A2 weer naar Zeist. Net als vorig jaar gaat dit team deelnemen aan het RDZ Korfbaltoernooi. Het team heeft vorig jaar ervaren dat dit een zeer gezellig en goed georganiseerd toernooi is. En RDZ was toen blij dat er voor het eerst door Telstar werd deelgenomen aan dit toernooi. En het is niet heel ver weg vanaf onze thuisbasis. Een leuke dag sporten. En kennismaken met teams waar je misschien nog nooit tegen hebt gespeeld.

Dit jaar wordt dit toernooi voor de 51ste keer georganiseerd. Het is één van de weinige toernooien (nog op echt gras) waar je met alle teams terecht kunt, van F-jeugd tot senioren. De afgelopen jaren heeft RDZ laten zien dat bij dit toernooi gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. De hoop is dit jaar rond 90 teams te kunnen verwelkomen. Grofweg duurt het toernooi van 10:00 – 16:30 uur.

Welk team of welke teams van Telstar volgen onze A2??

Het zou natuurlijk leuk zijn als nog meer teams van Telstar hieraan zouden deelnemen. De kosten voor deelname zijn slechts € 9,00 per seniorenteam. En € 7,00 per jeugdteam. En ook is het fijn een of meerdere scheidsrechters te leveren. Het team dient wel zelf zijn vervoer te regelen. En een begeleider per jeugdteam.

Gaan we met 40-50… Telstarleden?? Kan ik natuurlijk altijd informeren wat het kost centraal vervoer te regelen (bus). Meer informatie over het toernooi is te vinden op de website van RDZ

Wil jij een team opgeven? Stuur je gegevens dan uiterlijk half april per e-mail naar mij: . Dan zorg ik voor centrale aanmelding van alle teams. En ik hou je dan op de hoogte van belangrijke informatie. 

Vragen? Vragen!

Herman van ’t Land,

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *