Gillende pannenkoeken

gillende keukenmeid

Telstar is vandaag een sponsor rijker: de Gillende Keukenmeid. Het pannenkoekenhuis is een begrip in Hoevelaken en omstreken. Veel clubleden eten daar regelmatig een ambachtelijk gebakken pannenkoek bij het team van eigenaar Andre Kooi.

Vandaag is op ons KV Telstar terrein het nieuwe sponsorbord opgehangen van de enige pannenkoekenbakkerij in Hoevelaken, beter bekend als de Gillende Keukenmeid.

Voormalig Herberg

Het restaurant zit in een voormalig herberg Hoevelaken en in 1993 omgetoverd tot sfeervol pannenkoekenbakkerij. De pannenkoeken worden door hun op een traditioneel en ambachtelijke wijze gebakken. Ze  maken voor pannenkoeken van eierbeslag; bereid met meerdere soorten meel en enige ingrediënten van het huis. Op verzoek van kan de koek ook gemaakt worden van volkoren beslag: bereid met o.a. volkorenbloem, zemelen en boekweitmeel.

De Gillende Keukenmeid is kindvriendelijk ingericht. Ze beschikken over een speelkelder waar ze kunnen spelen terwijl de pannenkoeken gebakken worden. Bezoek hun website voor meer informatie: https://degillendekeukenmeid.com/

Ook interesse om onze mooi club te sponsoren? Bezoek onze speciale pagina met alle informatie: https://www.kvtelstar.nl/commissies/sponsorcommissie/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *