Sensationele winst KV Telstar/Dé Register Makelaar A2

Vanmiddag stond er weer een spannende wedstrijd voor de volwassenen & kinderen (‘onze kids’) van Telstar A2 op het programma. De thuiswedstrijd tegen koploper Odik. Zou er weer een horde genomen gaan worden op weg naar die eerste plek??? Trainer Max beloofde een kratje bier bij winst. En Bjorn zei bij winst de volgende wedstrijd in een rokje te gaan spelen. Kortom, er stond veel op het spel.

Sporthal ‘De Slag’ was volledig uitverkocht. De tribunes zaten barstensvol met een uitzinnig publiek. Maar wedstrijden lopen zoals ze lopen. Soms zit het mee, soms loopt het niet zoals gewenst. De wedstrijd liep stroef. Af en toe slordig balverlies. Of de bal gat net naast de korf. Met 2-4 achterstand met hangende koppies de rust in. Het zou toch niet?? Uit werd er namelijk in de laatste minuut verloren van Odik.

Na rust kwamen de kids gelukkig met opgeheven hoofdjes uit de kleedkamer. Toch weer gewoon je eigen spel proberen te maken. Maar dat is soms best lastig. Ondanks alle support vanaf de tribune ging het net niet. En met nog een minuut op de klok een 6-6 stand op het scorebord. Niet verliezen, niet verliezen, niet verliezen. En met grofweg nog een halve minuut spelen begon Telstar aan zijn laatste gedurfde aanval. Want er mocht niet verloren worden. En het laatste schot ging IN de korf.

Uitzinnige supporters op de tribune. Op voorsprong tegen de koploper. Een aantal seconden later het laatste fluitsignaal van scheids Steffen. Vreugde, tranen, blijdschap, biertjes alles volgde. Wat een topprestatie om toch de winst te pakken in de slotseconden. Toppers, wat een spanning weer vandaag. Jullie staan door deze winst nog op plek 2, maar de nummer 1 Odik heeft een wedstrijd meer gespeeld. En slechts een punt voorsprong. Dus win heel simpel de aankomende drie wedstrijden, en jullie zijn kampioen. Klasse kids!!!

Aankomende zaterdag om 11:00 uur de wedstrijd tegen Sparta in Nijkerk. Supporters, kom ook nu het team weer aanmoedigen.

Bijdrage van Herman van ‘t Land

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *