Spelen voor de mayonaise

Je speelt toch voor de winst, hoezo die mayonaise? Dat is voor jullie een vraag en voor onze F1 een weet. Maar leuk om toch met jullie te delen.

Dit superleuke jeugdteam van Telstar is namelijk hard op weg om kampioen te gaan worden. Op de terugweg van één van de eerste wedstrijden van dit zaalseizoen heb ik in een opwelling beloofd dat, als ze kampioen zouden worden, ik op eten bij de McDonald’s zou trakteren. En vervolgens na elke gewonnen wedstrijd werd ik daar natuurlijk door de F1tjes fijntjes aan herinnerd. Maar ja, als je zo makkelijk wint, hoe hou je ze dan gemotiveerd?

Daarom had ik een uitdaging verzonnen. Als ze ongeslagen kampioen zouden worden dit seizoen, krijgen ze bij hun frietjes bij de Mac ook mayonaise (want die zit er niet standaard bij). En dus spelen de F1tjes inmiddels al een paar weken niet alleen meer voor het kampioenschap mét eten bij de McDonald’s maar voor de mayonaise. Komende zaterdag spelen ze hun kampioenschapswedstrijd. En nu maar hopen dat ze ook de laatste 2 wedstrijden nog winnen, want friet zonder mayo is toch wel een beetje kaal.

Groetjes van één van de ouders van de F1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *