KV Telstar/Dé Register Makelaar is per direct op zoek een trainer/coach (m/v) voor het 2e team

Ons 2e team komt op het veld en in de zaal uit in de Reserve 1e Klasse. Het team is jong, leergierig en heeft potentie. Daarnaast komen er volgend seizoen enkele talentvolle junioren over naar de senioren. Het team strijd hard om zich in de eerste klasse te handhaven en zoekt daarvoor een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach met een heldere spelvisie, die duidelijk en opbouwend communiceert en zowel op individueel als team niveau weet te coachen.

Je herkent je in de volgende omschrijving:
• Heldere spelvisie
• Enthousiast
• Ambitieus
• Fanatiek
• Positief
• Communicatief sterk

Jouw verantwoordelijkheid
Als trainer/coach van Telstar / Dé Register Makelaar 2 ben je verantwoordelijk voor:
• Coachen van alle wedstrijden van Telstar / Dé Register Makelaar 2 (op zaterdag)
• Verzorgen van twee trainingen per week (In de zaal op maandag en donderdag en op het veld op dinsdag en donderdag),
• Samenwerken met de trainer van Senioren 1
• Verbinding leggen met onze jeugd

De vereniging
Telstar / Dé Register Makelaar telt zo’n 300 leden en heeft 5 Senioren, 3 junioren, 5 Aspiranten en 9 pupillen ploegen. Daarvan spelen de A1, B1, C1 1e klasse en de D1 hoofdklasse . Ook kent de vereniging een actieve Kangoeroe Klup.

Buiten de wedstrijden om kent de vereniging een gezellig verenigingsleven met veel activiteiten voor jong en oud.

KV Telstar / Dé Register Makelaar heeft het volgende te bieden:
• Een ambitieuze en gezellige vereniging
• Een jong, gemotiveerd en enthousiast team
• Betrokkenheid bij het verder ontwikkelen van het technisch fundament voor de vereniging
• Een goede accommodatie met veld (kunstgras)
• Een passende onkostenvergoeding
• Kan snel aan de slag (liefst al in de zaal)

Voor uitgebreide informatie over onze vereniging, verwijzen we naar de website of Facebook.

Geïntresseerd?
Mail je cv en motivatie zo spoedig mogelijk naar ln.ra1553205159tslet1553205159vk@ct1553205159, t.a.v. Kurt Metz, voorzitter van de Technische Commissie.