Telstar jeugd massaal aan de fles

Telstar wordt door ruim zestig bedrijven gesponsord. Natuurlijk zijn we daarvoor dankbaar en trots op als sponsorcommissie. Regelmatig brengen we een sponsor onder de aandacht, want zonder sponsors kunnen we als club veel minder.

Vandaag een speciaaltje. Dat is de particuliere sponsoring door Jop Willigenburg. Vanwege zijn verjaardag deelt hij groots uit.

Excentrieke Hoevelaker

De toch wel excentrieke Hoevelaker Jop is op 16 maart 71 jaar geworden. Vlak daarvoor werd ik gebeld door hem met de mededeling dat hij de Telstar Jeugd wil trakteren. ‘Ik fiets wel even aan Jop’ zei ik toch ook wel beetje nieuwsgierig geworden. ‘Nee riep hij, je moet met de auto komen’

Sponsort al jaren

Jop is een bekende in Hoevelaken. Hij woont een groot deel van zijn leven op de hoek Nassaulaan-Julianalaan en is al jaren balsponsor. Zijn enthousiasme voor de club is groot. Zijn voorraam plakt hij regelmatig vol met ‘Hup Telstar’ plakkaten, die hij zelf maakt en kleurt. Regelmatig gaan leden van de sponsorcommissie even een bakkie oploskoffie bij hem drinken en al die aandacht waardeert hij enorm.

Boeien

Daaraan gekomen vertelde hij dat alle jongeren een flesje frisdrank van hem krijgen. ‘Maar Jop, dat kost heel veel geld’ gaf ik terug. ‘Boeien, ik heb het al geregeld, kom maar mee’. Ik liep met hem mee naar de bijkeuken waar 6 dozen met elk 24 flesjes Fruit Shoots klaar stonden. ‘Maar Jop’ sputterde ik nog een beetje tegen ‘dat is een dure uitgave geweest’. ‘Boeit me niet’ riep hij nogmaals, ‘neem maar lekker mee en deel het uit als het buitenseizoen begint’. Ik word maar eenmaal 71 jaar.

Bedank kaartje!

Vervolgens mijn auto volgeladen met 144 flesjes frisdrank en glimlachend ging ik naar huis. Wat een groot hart heeft die man! De flesjes gaan komende weken uitgedeeld worden. O ja, als je Jop wilt bedanken, stuur een kaartje naar Julianalaan 19, 3871 CZ Hoevelaken. Hij zal het waarderen…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.