De Telstar-Familiedag komt eraan: 29 juni 2019!

Nog iets meer dan twee maanden en dan is het zover: de Telstar-Familiedag 2019!

De gezamenlijke afsluiting van het korfbalseizoen 2018-2019 met en voor iedereen die Telstar een warm hart toedraagt en een mooi moment om terug en vooruit te blikken.

Het Familietoernooi: alle leden doen automatisch mee

Na de geslaagde versies van de afgelopen jaren zal ook dit jaar weer het Familietoernooi centraal staan op deze dag. Van de ochtend tot in de middag zal dit toernooi duren. Aan dit toernooi doen alle spelende Telstar-leden (van Senioren tot en met F-jeugd) automatisch mee, tenzij je tijdig afzegt. Daarnaast nodigen we familie en vrienden ook van harte uit om mee te doen.

Telstarleden worden automatisch (gemixed) ingedeeld. Over de opzet en aanmeldingen van eigen samengestelde teams volgt binnenkort meer info op deze site.

Schutterstoernooi: jong & oud

Het schutterstoernooi zal dit jaar in de middag niet ontbreken. Na het Familietoernooi hopen wij dat velen zich uitgenodigd voelen om in duo-verband de schuttersstrijd aan te gaan. Dat geldt voor zowel jong als oud, geoefend of ongeoefend. Over de wijze van aanmelden volgt binnenkort meer op deze site.

Overige activiteiten

Voor onze allerjongste leden (de Kangoeroes) zal er om het korfbaltoernooi heen een leuke activiteit zijn en wordt er door ons verder gewerkt aan een verrassingselement voor de overige deelnemers. Of dat laatste gaat lukken …? Je kan het gaan meemaken als je er bij bent  😉 Daarnaast valt die dag te genieten van de BBQ… en hopelijk mooi weer!

Tot binnenkort met nieuwe info!

Wij hebben er zin in.

De Familiedag Commissie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *