Drone-opnamen van en rond veld Telstar

Vorige week stond er een oproep op deze website en op Facebook. We zochten een drone-piloot. De PR& Media commissie heeft iemand gevonden die drone-opnamen wil maken van ons complex.

We kregen al snel een reactie van Hoevelaker Michiel van den Ham, een hobby-drone-piloot. Hij wil ons graag gratis uit de ‘brand’ helpen. De opnamen die hij gaat maken gaan gebruikt worden voor de website, ons clubblad ‘De Orbit’ en het presentatiemagazine ‘De Telstarter’.

Alle leden ontvangen vandaag een mail waarin ook staat uitgelegd waarom we dit doen. Indien je bezwaar hebt om op foto of video vastgelegd te worden, dan kun je kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar ln.ra1560775155tslet1560775155vk@rp1560775155. Enkele leden worden benaderd om te figureren.

Hartelijke groet,

PR&Media Commissie

Hieronder een testfilmpje:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *