Reminder Familiedag 29 juni 2019: aanmelden teams Familietoernooi & Schutterstoernooi

Hier nog even een reminder voor het Familietoernooi en het Schutterstoernooi. Je kan de teams en niet-spelende familieleden, vrienden, buren en (vage) kennissen etc. aanmelden! Hoe en bij wie? Zie hieronder.

Het Familietoernooi: alle leden doen automatisch mee & aanmelden teams, vrienden, buren, familie etc

Het Familietoernooi staat centraal op deze dag. Alle spelende Telstar-leden (van Senioren tot en met F-jeugd, recreanten en ook de zaalteams!) doen automatisch mee, tenzij je tijdig afzegt …. maar daar gaan we niet vanuit 🙂 

Verder nodigen we familie, vrienden, buren, kennissen etc etc ook van harte uit om mee te doen. Of je kunt korfballen of niet, een ieder die mee wil doen is van harte welkom. Het motto voor deze dag is: meedoen is belangrijker dan winnen! 

Mocht je met een eigen te formeren team mee willen meedoen, geef dit door. Af- en aanmeldingen van individuen of teams kan je per mail doorgeven aan Toos of Freerk.

Doe dit voor 8 juni a.s., maar het liefst zo snel mogelijk. Daarna gaan we op basis van de dan bekende personen / teams aan de slag en volgt binnenkort de toernooiopzet. Op basis van de nu reeds ontvangen team-aanmeldingen en afmeldingen komt er weer een groots toernooi aan op de 29e 🙂 Mocht je onverhoopt nog geen actie hebben ondernomen, doe dit dan voor 8 juni a.s.

Schutterstoernooi: jong & oud geef je op!

Er zijn al weer de nodige schuttersduo’s opgegeven, maar er is plek voor meer duo’s. We hopen dat het net zo’n succes wordt als voorgaande jaren en dat velen zich uitgedaagd voelen om in duoverband de schuttersstrijd aan te gaan. Dit geldt voor jong en oud, geoefend of ongeoefend, groot of klein etc. Je kan je per duo aanmelden per mail bij Dingena of inschrijven op de intekenlijst in de kantine.

Volgende week volgt het programma van de Familiedag op de site. Houd deze dus in de gaten!

De Familiedag Commissie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *