Familiedag 29 juni 2019: aanmelden teams Familietoernooi & Schutterstoernooi

Voor het Familietoernooi en het Schutterstoernooi kan je de teams en niet-spelende familieleden, vrienden, buren en (vage) kennissen etc. vanaf nu weer aanmelden! Hoe en bij wie? Zie hieronder.

Het Familietoernooi: alle leden doen automatisch mee & aanmelden teams, vrienden, buren, familie etc

Het Familietoernooi staat centraal op deze dag. Alle spelende Telstar-leden (van Senioren tot en met F-jeugd, recreanten en ook de zaalteams!) doen automatisch mee, tenzij je tijdig afzegt …. maar daar gaan we niet vanuit 🙂 Verder nodigen we familie, vrienden, buren, kennissen etc etc ook van harte uit om mee te doen. Of je kunt korfballen of niet, een ieder die mee wil doen is van harte welkom. Het motto voor deze dag is: meedoen is belangrijker dan winnen!

Mocht je met een eigen te formeren team mee willen meedoen, geef dit door. Af- en aanmeldingen van individuen of teams kan je per mail doorgeven aan Toos of Freerk. Doe dit dit voor 25 mei as. Dan weten we op hoeveel personen en teams we kunnen rekenen bij de toernooi-opzet.

Schutterstoernooi: jong & oud geef je op!

Ook voor het schutterstoernooi in het tweede deel van de middag kunnen de schuttersduo’s zich weer aanmelden. We hopen dat het net zo’n succes wordt als voorgaande jaren en dat velen zich uitgedaagd voelen om in duoverband de schuttersstrijd aan te gaan. Dit geldt voor jong of oud, geoefend of ongeoefend, groot of klein etc. Je kan je per duo aanmelden per mail bij Dingena.

Overige activiteiten

Over het programma en de andere activiteiten volgt binnenkort meer op de site. Maar we kunnen alvast wel aangeven dat er voor de Kangoeroes een apart programmaatje zal zijn in de ochtend :-). Alle Kangoeroes worden verwacht, tenzij …… 🙂

Tot binnenkort met de volgende update!

De Familiedag Commissie