Bijna rookvrij beleid bij Telstar

In Nederland zijn er steeds meer sportverenigingen die er voor kiezen om rookvrij te worden of zelfs een rookverbod instellen. Ook zien we een trend dat steeds meer terrassen rookvrij worden gemaakt. 

Het bestuur wil als sportclub graag een steentje bijdragen, zonder te veel aan gastvrijheid in te boeten voor rokende leden en gasten. Daarom is enige tijd geleden besloten een rookpaal te plaatsen waar gerookt kan/mag worden. De kantine was al rookvrij maar nu mag er ook niet meer op het terras en rond het veld gerookt worden.

Voor de duidelijkheid: De rookpaal staat bij de vlaggenmast aan de kant van de berging waar alle palen/ballen ect. worden opgeslagen, verder weg van de deuren zodat je bij het naar buiten gaan niet direct de rook in loopt. Er komen geen asbakken meer op de tafels op het terras.

Het bestuur denkt zo alvast positief bij te kunnen dragen aan het landelijk streven naar een Rookvrije Generatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *