Telstar/Dé Register Makelaar C1 doet challenge met TeamNL

TeamNL spelers Barbara Brouwer en Celeste Split waren woensdagavond 8 mei te gast.

In het najaar konden jeugdteams zich opgeven om aan de Erima Challenge mee te doen en Telstar C1 was geselecteerd! C1-spelers Rick en Dionne van Dunschoten wilden de strijd wel aangaan met deze ERIMA ambassadrices/internationale TOP-dames.

Barbara en Celeste splitsten de groep van 8 spelers op in twee teams van vier. Eén team hoorde bij Team Barbara, het andere bij Team Celeste. In verschillende spellen moesten de C1-spelers het tegen elkaar opnemen. Aangemoedigd door de twee internationals gingen zij tot het uiterste om van elkaar te winnen. Doorloopballen met één hand, rennen en schieten, koprollen gemaakt.

Onder het toeziend oog van veel enthousiaste toeschouwers streden Team Barbara en Team Celeste met veel plezier om de overwinning. De diverse spelvormen werden fanatiek uitgevoerd en aan het eind had Team Barbara gewonnen! Iedere speler kreeg een medaille als aandenken maar de winnaars kregen een mooie bidon.

Na het potje was er tijd voor een groepsfoto en handtekeningen. Hieronder een fotocollage gemaakt door Dennis en Jessica.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *