Telstar D1 verliest, maar heeft een fantastisch teamuitje op de Friese wateren

Zaterdag 11 mei speelde de D1 de tweede wedstrijd van het veld-voorjaar-seizoen: een uitwedstrijd tegen de D1 van KV Heerenveen.

De teams waren ongeveer even sterk, maar Heerenveen was sneller, wist zijn kansen beter te benutten en scoorde vaker. Telstar D1 leek juist minder scherp, maakte wat foutjes en miste vaker bij het doelschieten. Telstar begon wel actief en stond al snel 2 punten voor. Maar na een paar strafschoten kreeg KV Heerenveen een voorsprong die Telstar niet meer kon inhalen.

De eindstand was 5-11. Toch kon dat het humeur van de spelers niet bederven, want er stond nog een uitje op het programma: een tochtje met een echte reddingsboot van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM).

Springkussen

Na Heereveen stond het Friese Lemmer op het programma. Vandaar zou het team gaan varen met een reddingsboot op het IJsselmeer. Bij de post van de KNRM duurde het even voor iedereen kon inschepen. Maar gelukkig was er een groot springkussen! Zelfs de grootste pubers van dit team voelden zich niet te stoer om hier vrolijk op rond te springen. 

Nadat de zwemvesten waren aangetrokken, vertrok de boot. Dat ging hard, Echt gaaf! Het water spatte om de boot. Uiteraard stonden de heren van het team stoer voorop op de boot.

Na de tocht met de reddingsboot bracht de D1 ook nog een bezoek aan voormalig marineschip ‘de Roermond’, ooit een mijnenveger.

Met een patatje in Lemmer werd het uitje afgesloten, waarna de terugrit naar Hoevelaken volgde. Een fantastische dag voor een fantastisch team!

Bedankt, Martine, voor het organiseren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *