Hollandse feestavond – Update

Op 25 mei kun je helemaal los gaan op onze Hollandse feestavond. Alle beste Nederlandstalige nummers of nummers van Nederlandse artiesten komen voorbij. Speciaal voor deze avond hebben we niet 1, maar 2 DJ’s!! En wegens groot succes de vorige keer is er ook een Karaoke set aanwezig, dus je kunt live mee zingen!

Uiteraard verwachten we dat jullie nog wat overblijfselen van koningsdag uit de kast trekken en verkleed naar deze avond komen. Het thema is ‘Hollands’ dus je kunt er alle kanten mee op. Zorgen jullie voor een leuke outfit? Dan zorgen wij voor een (Hollands) hapje bij je drankje en veel gezellige muziek.

Zoals gewoonlijk beginnen we om 20:30 uur en doen we om 01:00 uur het licht uit.

De organisatie van deze avond is in handen van Herman v.d. Berg en Bas Altena

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *