Telstar B2 in het nieuw door Simpel.nl

Namens simpel.nl mochten Mick Snel en Jet Hendriks van TeamNL spetterende inschiet-shirts weggeven. Door het enthousiasme van Telstar B2 werden zij verkozen tot “één van de leukste B-teams van Nederland” en wonnen zij deze actie.

Nadat alle spelers van Telstar B2 een inzendingen had gedaan met de redenen waarom zij de shirtjes moesten winnen, waaronder: “Wij zijn een team dat (inclusief coaches) alleen uit meiden bestaat, dus dat maakt ons een super gezellig team!”. Hopend op extra kansen, voegden de dames ook een leuke foto van de B2 toe aan de mail.

Na lang wachten op een reactie, had het team de hoop al bijna opgegeven. Wanneer de B2 eindelijk een reactie kreeg kregen ze te horen dat ze één van de teams waren die hun eigen inschiet-shirts met logo en rugnummer hadden gewonnen.

Na veel mailcontact met simpel.nl hebben de dames hun eigen shirts mogen samenstellen. Ze mochten zelf de kleur en rugnummers kiezen, wat niet heel moeilijk was. Toen dit en het logo doorgegeven was kon het team alleen maar geduldig wachten. Dit duurde langer dan verwacht, maar toen de coach de shirts dan eindelijk uitdeelde, was iedereen dat lange wachten al weer vergeten.

Namens Telstar B2 willen wij simpel.nl, Mick Snel en Jet Hendriks bedanken voor deze leuke actie, ze zijn er erg blij mee!

Bijdrage door Paulien Creteer

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *