Telstar D1 bedankt Jop Willigenburg voor de limonade…

… en krijgt een belletje van Mick Snel en Jet Hendriks van TeamNL

Zaterdag 1 juni begon goed voor Telstar D1. Na een vaktraining werd er gezamenlijk wat gegeten en gedronken. Het drinken werd aangeboden door Jop Willigenburg. Hij was jarig geweest en trakteerde de jeugd van Telstar op limonade. Dit vond de D1 erg aardig en lekker. Enorm bedankt Job Willigenburg voor dit leuke gebaar!

Tegelijkertijd zat de D1 te wachten op een belletje van Jet Hendriks en Mick Snel van TeamNL. Dit had Nathalie van Silfhout gewonnen voor de D1 via een facebookactie van Simpel.nl. Jet en Mick van TeamNL stuurden eerst een berichtje om te vragen wij er klaar voor waren. Natuurlijk waren we dat.

De kids van de D1 hadden een aantal vragen bedacht voor Mick en Jet. Sommigen bedachten hem ter plekke! Na een gezellig gesprekje tussen Martine en Mick en Jet konden de kids hun vragen persoonlijk via FaceTime stellen aan de twee toppers van TeamNL. Natuurlijk ging dit gepaard met een boel gegiegel en gegrinnik. Maar iedereen had een goede vraag voor Mick en Jet. Zij namen de tijd om de vragen te beantwoorden. Sommige vragen konden daarna zelfs toegepast worden in de wedstrijd tegen Unitas D1. 

Het was een leuk FaceTime gesprek met Mick en Jet en we hebben hen veel succes gewenst tijdens hun trainingstoer in China met TeamNL. Ook bedanken we Nathalie voor het nomineren van de D1 voor dit leuke belletje! 

Na dit belletje vertrok de D1 naar Harderwijk om de uitwedstrijd tegen Unitas D1 te spelen! Deze werd met 3-12 gewonnen! 

Groetjes Telstar D1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *