Aanmelden voor het Telstarkamp 2019

Dit jaar is er kamp voor B, C, D, E, F en Kangoeroes. Het thema voor dit jaar is ‘Sprookjes’, dus maak je borst maar vast nat. Het kamp is op 12 en 13 juli 2019. Zet het dus vast in je agenda en meld je direct aan!!

De inschrijvingen voor het kamp zijn gesloten. We gaan hard aan de slag om er voor jullie een mooi kamp van te maken! Heb je vragen over het kamp? Je kunt ze kwijt via de mail.

Aanmelden kan tot en met 3 juli. Daarna gaat de inschrijfpagina op slot. Je inschrijving is definitief als er voor het kamp betaald is. De kosten zijn € 12,50 p/p. Betalen (t/m 1 juli) kan op ons rekeningnummer NL89INGB0002108750 t.n.v. KV Telstar. Geef je meerdere kinderen op? Zet hun naam en team in de omschrijving erbij. 

Waar we naartoe gaan? Naar een mooi terrein heel dicht bij Telstar! 

Het kamp begint op vrijdag 12 juli om 16:00 uur. Vanaf die tijd kunnen jullie je aanmelden en je spullen naar de tent brengen. Zaterdag om 15:00 uur eindigt het kamp voor alle teams. Zij mogen dan weer worden opgehaald door hun ouders/verzorgers. 

Daarom zoeken we voor de periode van vrijdag 12 juli 16:00 uur en zaterdag 13 juli 15:00 uur begeleiders voor de D, E en F teams. Als begeleider ben je verantwoordelijk voor 1 van deze teams en help je hun tijdens het kamp. Ook slaap je de vrijdagnacht vlakbij of in de tent met de teamleden. Let op: Je neemt dus zelf niet actief deel aan de activiteiten. Omdat we begrijpen dat het best wel een dingetje is om te vragen hebben we besloten dat degenen die als begeleider mee gaan NIET hoeven te betalen voor de periode (23 uur) dat ze begeleider zijn. Je overnacht dus gratis, je eet vrijdagavond mee met het diner, je ontbijt en luncht zaterdagochtend zonder kosten. En… je hebt een onvergetelijk weekend!

Wij gaan er vanuit dat we een heel leuk kamp gaan hebben met iedereen. Wij hebben er al enorm zin in!!!

Groeten van de Kamp Commissie 2019:

Om je in te kunnen schrijven voor het kamp is onderstaande informatie nodig. Deze informatie wordt gebruikt om een indeling te maken voor de activiteiten tijdens het kamp.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *