Doe mee aan het ‘Beachkorfbaltoernooi te Scheveningen’

Zaterdag 17 augustus vindt weer het jaarlijkse beachkorfbaltoernooi plaats op het strand bij Scheveningen (bij het sportstadion).

Je kunt deelnemen vanaf de ‘E pupillen tot en met de A junioren en de senioren teams ‘. Een groot evenement, waar korfballend Nederland zich niet vanaf het kunstgras, niet vanuit de zaal, maar gewoon vanaf het strand laat zien. Een laagdrempelig toernooi met vooral veel lol en natuurlijk ook een serieuze strijd.

Het zou mooi zijn om onze traditie voort te zetten om met enkele teams vanuit “ Telstar “ weer deel te nemen. Al met al ook een leuk dagje voor het hele gezin. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het zand en/of je flaneert even over de boulevard. Beachkorfbal wordt 4 tegen 4 gespeeld en is heel intensief. Minimale deelname per team is 6 tot maximaal 8 spelers.

Je hoeft niet perse in je eigen teamsamenstelling te gaan. Het is oke wanneer er bijvoorbeeld door kinderen uit verschillende d teams 1 of meerdere teams worden gemaakt. Doe je als team mee, zorg dan zelf ook voor vervoer. Dit toernooi is vaak snel volgeboekt.

Geef daarom je team uiterlijk voor 3 juli 2019 op door een mail te sturen naar voorzien van de naam van het team en de namen van de daarbijbehorende spelers. Neem een ouder/coach mee om jullie team te begeleiden indien je e, d of c speler bent. Per team zijn de kosten 25 euro. Maken we er een gezellige dag van, met veel Tel(rel)starters? Klik hier voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *