Wie helpt openstaande diensten op te lossen?

Zoals velen van jullie weten kampen we met een behoorlijk tekort aan stapelaars voor het oud papier. Via deze weg plaatsen we alle openstaande diensten en willen we vragen om te kijken wat u/jij hierin kunt betekenen. Spelende leden vanaf de B junioren of niet spelende leden, vaders, opa’s, broers…. wie gaat ons helpen? 1 of meerdere keren per jaar. Alle beetjes helpen.

Oud papier is een belangrijke inkomstenbron voor de club. We halen per maand zo’n 700 à 800 euro op. Deze kunnen we als vereniging niet missen. Bovendien heeft het oud papier ook een sociale functie. Mensen spreken elkaar nog eens bij de welbekende groene containers.

Mocht iemand zich geroepen voelen om 1 keer per maand of 1 x per 2 maanden oud papier bij de “Stoutenborgh” op te halen, dan houden wij ons ook aanbevolen en ontvangen we ook graag bericht. Dat zijn zo’n 10 bananendozen vol. Goed om rekening mee te houden, i.v.m. de auto. Het beste is om dit op de donderdag (tweede helft van de middag) of de vrijdag te doen.

Mocht je één van onderstaande datums kunnen dan ontvang ik graag een appje op: 06-21110564, of een mailtje naar .

Op 17 augustus 2019 en 8 februari 2020 hebben wij nog 1 persoon nodig.

Op onderstaande data’s hebben we nog 2 personen nodig:
2020:

Wij hopen dat deze diensten snel ingevuld worden door jullie.

Hartelijke groet,
Arina de Korte