Telstar Kamp 2019 – Gelukkig hebben we de foto’s nog

Het kamp zit er weer op. Na maanden van voorbereiding met de toppers van de Telstar Kamp Commissie werd vrijdag 12 juli het kamp geopend op het weiland achter onze kantine. Aanmelden gebeurde bij Britt en daarna vlug de spullen in je tent leggen. Je luchtbed opblazen, tas opruimen en dan te horen krijgen wat we die avond gaan doen. Woutera en Eline vertelden wat ons te wachten stond. Een bonte avond op de vrijdag voor iedereen, daarna liedjes zingen bij het kampvuur en een nachtspel voor de oudere jeugd. (Dat die erg vies zouden worden hebben ze ons niet verteld…)

De volgende ochtend begon met een goed ontbijt en stond in het teken van sport en spel. Iedereen was erg fanatiek om te winnen en deed enthousiast mee. Tijdens het sporten was Chef Tent (Ad Boone) met een groep vrijwilligers bezig om de tenten weer op te ruimen die we donderdagavond met een groep vrijwilligers hadden opgezet. Zijn timing was perfect, want alle tenten konden we droog opruimen. En net toen we klaar waren vielen er weer een paar druppels uit de lucht.

Na de lunch van fotograaf en Topkok Dennis waren er nog 3 spellen. Korfballen, de stormbaan en buikglijden. Iedereen ging full speed over de stormbaan heen en liep kans op een nat pak van Woutera, Melanie en Eline, die zelf ook kletsnat werden. Daarna glijden op je buik op een ingezeepte baan. Dolle pret en veel gelach en vrolijke gezichten.

Daarna was het opruimen geblazen onder leiding van Rik. Iedereen die maar de schijn had dat hij of zij niets te doen had werd ingedeeld voor een taak. Of het nu de tenten van binnen schoonmaken was, de kleedkamers schoonmaken, vegen of boenen, Rik had alles in de gaten. Met als gevolg dat we moe, maar voldaan, weer een schoon complex konden achterlaten.

Wij kijken terug op een fantastisch leuk kamp en als we naar de foto’s kijken denken wij dat de deelnemers zich ook enorm goed vermaakt hebben! De foto’s zijn hier terug te zien: Telstar Kamp 2019

Zo ver mogelijk op je buik glijden! Totdat het sop in je haren en al je kleren zit!