Competitie-aanvang: allemaal op de (team)foto

Zoals ieder seizoen zullen ook dit seizoen weer teamfoto’s genomen moeten worden.

De foto’s worden genomen door Jessica Boone. Jessica zal met de coach/trainer een afspraak maken wanneer de teamfoto wordt gemaakt. Het is aan het teams zelf hoe ze gefotografeerd willen worden. Sommige teams willen een hele ‘strakke’ foto, andere teams laten zich liever losjes of stoer of als vriendengroep zien. We rekenen erop dat alle teams spontaan meewerken aan het verzoek van Jessica om deze teamfoto’s te maken. Jessica zet zich geheel belangeloos in als vrijwilliger. Kortom: niet ingewikkeld doen, maar maak samen een enthousiaste foto!

Aangezien logischerwijs niet alle teams tegelijk thuis spelen zal Jessica de fotografie over meerdere avonden en weekenden spreiden. Dus zodra je Jessica ‘spot’ op het veld, zorg dan dat je haar goed zit!

Publicatie geschiedt vervolgens op de website kvtelstar.nl op de diverse teampagina’s en zal gebruikt worden voor eventuele wedstrijdverslagen.