Telstar/Dé Register Makelaar 1 krijgt het deksel op de neus in eerste competitiewedstrijd

Afgelopen zaterdag mocht Telstar/dé Registermakelaar 1 naar Enschede om daar haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen te spelen. Na een ijzersterke openingsfase ging tegenstander Rigtersbleek erop en erover. Telstar verloor met 19-15.

Telstar schoot uit de startblokken tegen Rigtersbleek. De inmiddels wel bekende tegenstander wist zich geen raad met het dynamische spel van Telstar en zo zetten de Hoevelakers al vroeg in de wedstrijd een 6-0 voorsprong op het scorebord. Rigtersbleek werd gedwongen om wijzigingen door te voeren in de opstelling om bij Telstar wat ‘zand in de motor te strooien’. Ondanks dat het spel van de equipe van Daan van der Klis helemaal niet slecht was vielen de doelpunten niet meer. Rigtersbleek zag haar kans schoon en wist snel dichterbij te komen en zelfs weer op gelijke hoogte te komen met een 6-6 tussenstand. Vervolgens wisten beide ploegen nog eenmaal de korf te vinden om te gaan rusten met een 7-7 ruststand. 

In de tweede helft nam Rigtersbleek het heft in handen. Ze wisten direct na rust een gaatje te slaan wat Telstar in de achtervolging dwong. Enkele wissels zorgden wel weer voor wat doelpunten maar Telstar wist een tussenstand van 17-10 niet meer goed te maken. Rigtersbleek wist nog twee te scoren, terwijl Telstar nog vijf doelpunten wist te maken waarna de scheidsrechter, die enkele discutabele beslissingen nam, affloot met een 19-15 eindstand. Telstar was over de gehele wedstrijd gezien zeker niet de mindere partij maar wist gewoonweg niet meer doelpunten te maken dan haar tegenstander.

Aanstaande zaterdag komt Rust Roest op bezoek. Rust Roest wist haar eerste wedstrijd wél te winnen en dus zal Telstar er alles aan doen om na de tweede competitieronde in punten gelijk te staan met deze tegenstander. Aanvang is om 15:30 uur op ons mooie complex in Hoevelaken. Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *