UPDATE: Zaterdag 14 september is De Grote Clubactie gestart

Ook onze korfbalvereniging Telstar doet daaraan mee. Het doel dit jaar is een nieuwe voetbaltafel voor in onze kantine.

Alle jeugdleden van C t/m F teams krijgen lotenboekjes, dus wil je het doel steunen koop dan een lot van hen! Met een lot kan je leuke prijzen  winnen. Maar ook de beste lotenverkopers kunnen iets winnen. De hoofdprijs voor beste lotenverkoper van Telstar is dit jaar: 2 VIP-tickets voor een stadiontour door de Johan Cruijff ArenA, met ook bezoek aan skybox en Ajax museum (en gratis parkeren) t.w.v. 85 euro.

Steun dus dit goede doel ! En verkopers heel veel succes ! Jullie inzet is goud waard.

Nieuw dit jaar is dat mensen ook online loten kunnen kopen. Er is op de website van de Grote Clubactie een speciale Telstar-pagina aangemaakt.

Door hieronder op de banner “Steun onze club!” te klikken, op de pagina de button “STEUN ONS” verder te gaan en aansluitend het formulier in te vullen van de machtiging, kunnen jullie ook een lot kopen.

Thanks,
Bep van der Molen