Synergo 1 te sterk voor Telstar/Dé Register Makelaar 1

Telstar begon de wedstrijd nog voortvarend door de eerste voorsprong in de wedstrijd te pakken. Maar vervolgens lag in de score het initiatief bij Synergo. Tot de rust wist de ploeg van Daan van der Klis nog goed bij Synergo in de buurt te blijven maar ondanks een sterkere tweede helft gingen de Utrechters er met de punten vandoor.

Om 14:00 mocht eerst S2 hun kunsten vertonen. Ook deze wedstrijd ging vrij gelijk op maar Synergo wist telkens aan de goede kant van de score te staan en zo de overwinning te pakken. De ploeg van Willem Meuleman zag ook nog Peter Vedder vroeg in de wedstrijd afhaken met een blessure.

Om 15:30 startte het vlaggenschip van de Hoevelakers de wedstrijd. Binnen 20 seconden wist Britt van den Top, die Esther Vermeij uitstekend verving, al het eerste doelpunt te maken. De uitploeg wist hier echter met drie doelpunten op rij goed op te antwoorden. Via 1-3 kwam Telstar met 5-4 weer op voorsprong. Vanaf dat moment lag het initiatief weer bij Synergo die over veel verschillende schijven wist te scoren. Met rust stond het 8-12. 

Na rust was het spelbeeld een beetje hetzelfde. Telstar wisselde goede fases af met wat mindere en de bezoekers schoten een hoger rendement. Een probleem waar Telstar tot op heden het gehele seizoen mee te maken heeft. Het spelletje ziet er goed uit maar de doelpunten vallen té moeizaam. Synergo liep na rust uit naar een 13-19 tussenstand toen Telstar toch nog langzaam aan terug in de wedstrijd wist te komen. Via 14-19 kwam Telstar terug tot 17-20 en had het zelfs een paar kansen om tot 18-20 te komen, helaas viel de goal aan de andere kant. Synergo wist weer uit te lopen en zo eindigde de wedstrijd in 18-24. 

Geen slechte wedstrijd van Telstar, maar het maakt het zichzelf onnodig moeilijk door geen punten te pakken.

A.s. zaterdag zullen de eerste punten behaald moeten worden wil het niet een ontzettend moeilijke tweede helft veld tegemoet zien. Telstar 1 speelt dan weer om 15:30 op Sportpark Middelaar tegen KV Apeldoorn dat het met één overwinning nipt beter doet. Telstar 2 heeft uw support om 14:00 ook hard nodig. Tot Zaterdag! 

Bijdrage van Lois de Korte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *