Telstar C1 viert kampioenschap na wedstrijd Odik C1 – Telstar C1

Telstar C1 heeft zaterdagmiddag het kampioenschap binnengehaald. Na een mooie eindstand werden de kampioensfoto’s gemaakt.

Odik begon met de aanval, maar we onderschepten de bal al snel. Dat leidde tot een aanval van Telstar waaruit gescoord werd door Gideon. Daarna werd al snel de 1-1 gemaakt door Odik. Daarop volgde een mooie doorloopbal gescoord door Renske. 1-2! Renske scoorde daarna ook nog een schot. 1-3! Ook Dionne legde er een doorloopballetje in, daardoor stond het 1-4. Rick deed het zelfde en vergrootte de voorsprong tot vier puntjes verschil. Maar Rick zijn tegenstander scoorde ook, 2-5. Na een paar aanvallen van beidde kanten was het rust.

In de rust werden we eraan herinnerd dat als we niets doorlieten we naar de Mac Donalds zouden gaan, en dat we zouden gaan achterverdedigen.
Dat zouden we gaan doen om de tegenstander te verwarren, en dat lukte het eerste gedeelte van de tweede helft. Ook de aanval liep goed want Rens en Hanna scoorde al gauw de 2-6 en de 2-7. Maren scoorde ook een doorloopbal, waardoor het 2-8 werd! Rick liet helaas een doorloopbal door, wat Renske weer goed maakte met een doorloopbal. 3-9! Daniël legde er een schotje in, 3-10! Na dat schot scoorde Dionne en haar tegenstander ook, 4-11! Ook Gideon liet een goal door, maar Daniël maakte het met een mooi schot goed. 5-12! Daarna waren er nog een paar aanvallen maar de stand bleef het zelfde.

Een mooie eindstand en daarna werden er nog kampioenfoto’s gemaakt. Telstar ging met een mooie wedstrijd achter de rug naar huis!

Gemaakt door: Daniël en Gideon.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *