UPDATE: De Grote Clubactie is volop in beweging

Ook onze korfbalvereniging Telstar doet daaraan mee. Het doel dit jaar is een nieuwe voetbaltafel voor in onze kantine.

UPDATE (08-10-2019):
Nog een laatste stimulans om veel loten te verkopen: 
als je met z’n tweeën ˜”*°•.˜”*°• meer dan 50 loten •°*”˜.•°*”˜ verkopen, kunnen jullie ook nog een #𝕜𝕠𝕣𝕗𝕓𝕒𝕝𝕔𝕝𝕚𝕟𝕚𝕔 winnen van Laurens Leeuwenhoek.

UPDATE (04-10-2019):
De eerste boekjes met verkochte loten zijn inmiddels bij mij ingeleverd. Een paar verkopers hebben al goed hun best gedaan. Ik heb inmiddels nog een paar extra prijsjes gekregen: Twee prijzen van Albert Heijn Hoevelaken en één van de Jumbo Hoevelaken, een Team NL nekkussen van Mline (zij zijn sponsor van Team NL), een mini helicopter, blowpennen en nog een paar kleine kadootjes. Kortom genoeg prijsjes voor degenen die het net niet lukt om de meeste loten te verkopen 😉
Het zou wel fijn zijn als de kids klaar zijn met loten verkopen dat ze het boekje dan zo snel mogelijk inleveren bij hun coach. Ze krijgen dan ook nog een paar leuke kortingsbonnen die beschikbaar gesteld zijn door de Grote Clubactie.

UPDATE: De prijs voor het team dat (gemiddeld) de meeste loten verkoopt is ook bekend. Bij de bepaling hiervan wordt natuurlijk rekening gehouden met de grootte van het team. De prijs: een clinic voor het team in de zaal door Daan van de Klis en leden van de Selectie van Telstar.

Op dit moment hebben de C4, E1 en E2 inmiddels 120 loten verkocht! Van de andere teams hoor ik binnenkort ook de stand van zaken. Er zitten al een paar verkopers bij die goed op weg zijn om misschien wel die gave VIP tickets te winnen voor de Johan Cruijff ArenA. 1 jeugdlid heeft al 21 loten verkocht. Doe je best en dan komt die voetbaltafel er wel voor de in de kantine ! In de gang van onze kantine hangt een loten-thermometer. Daarop kun je zien hoeveel loten er nog verkocht moeten worden om dat doel te bereiken.

Heb je nu nog geen enkele lotenverkoper gezien en kon je geen loten kopen? Kom dan zelf in actie, want je kunt dit jaar ook online loten kopen waarvan de opbrengst bij Telstar terecht komt.

Door hieronder op de banner “Steun onze club!” te klikken, op de pagina de button “STEUN ONS” verder te gaan en aansluitend het formulier in te vullen van de machtiging, kunnen jullie ook een lot kopen.

Koop loten online

10-09-2019: Alle jeugdleden van C t/m F teams krijgen lotenboekjes, dus wil je het doel steunen koop dan een lot van hen! Met een lot kan je leuke prijzen  winnen. Maar ook de beste lotenverkopers kunnen iets winnen. De hoofdprijs voor beste lotenverkoper van Telstar is dit jaar: 2 VIP-tickets voor een stadiontour door de Johan Cruijff ArenA, met ook bezoek aan skybox en Ajax museum (en gratis parkeren) t.w.v. 85 euro. 

Steun dus dit goede doel ! En verkopers heel veel succes ! Jullie inzet is goud waard.

Nieuw dit jaar is dat mensen ook online loten kunnen kopen. Er is op de website van de Grote Clubactie een speciale Telstar-pagina aangemaakt.

Thanks,
Bep van der Molen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *