Telstar C1 in de regen ongeslagen kampioen

Wedstrijdverslag Telstar C1 / Sparta Nijkerk C1

In de eerste bespreking werd er gezegd dat we deze wedstrijd meer moesten zien als een oefenwedstrijd aangezien we al kampioen zijn. Deze wedstrijd gingen we veel wisselen, om te kijken hoe het liep. Omdat Rick (Richard) er niet bij kon zijn en we twee wissels hadden: Shirley en Martin. Er werd ook gezegd als we er niet meer dan twee doorliepen we naar de Mcdonalds gingen. 

De vorige keer hadden we met 2-11 gewonnen. Dit keer ging het wat minder goed. We begonnen wel heel goed, Maren scoorde een korte kans. Daarna scoorde Jeremey een doorloopbal. Loes scoorde nog een strafworp. Toen zakte we in elkaar naar 3-3. Gideon herpakte weer met een doorloopbal. Helaas niet iedereen van het team waardoor het weer 4-4 werd. Daarna kwamen we terug met 5-4 een doorloopbal van Dionne, een schot van Martin, een kleine kans van Jeremey en nog een doorloopbal van Jeremey (8-4)

Rust
De tactieken worden besproken, Lois zei dat we met zn drieën de bal moesten ophalen, dat er een aangeef kwam en vervolgens alle drie naar binnen. 

Na de rust werd er goed verdedigt, maar iets te fel waardoor er een strafworp kwam. 8-5, daarna ging het weer fout, we lieten een schot door. (8-6) Toen herstelden we weer en vlogen de doelpunten als rijpe appelen in de mand. Namelijk 8-6 Jeremey met een schot, Loes nog met een strafworp, daarna weer Loes met een doorloopbal, Dionne nog met een bovenhandse doorloopbal met 1 handje dit maakt de stand tot (12-6). Daarna ging het weer wat minder goed, 12-7 een strafworp, daarna weer een schot waardoor het 12-8 werd. Wij vonden dit niet kunnen dus gooide Dionne er nog een strafworp in! De einduitslag 13-8.

Kampioen!

Na afloop van de wedstrijd werd de C1 door Thijs gehuldigd en werden de medailles uitgedeeld. De taart werd meegenomen naar Rick van Keulen, die kon er helaas niet bij zijn. Hij was vrijdags aan zijn knie geopereerd! Rick was erg verrast door het bezoek van al zijn teamgenoten! Ook hij kreeg zij medaille en samen hebben ze gezellig taart gegeten!

Verslag gemaakt door: Loes en Renske (Pommetje)
Foto’s: Jessica Boone

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *