Wedstrijdverslag Telstar C1 / Sparta Nijkerk C1

Voor de wedstrijd werd ons al verteld dat het maar 4 graden boven nul was. In de bespreking werd gezegd dat we als eerst voor moesten verdedigen.

De wedstrijd begon goed, Daniël scoorde de 1-0 met een afstandschot. Gideon scoorde vlak daarna de 2-0 gevolgd door dionne met een doorloopbal, 3-0. Helaas liet Hanna een schot door, 3-1. Maar Hanna maakte het weer goed door een kleine kans te scoren, 4-1. En toen schoot Daniël er weer een schotje in en toen werd het 5-1. Helaas liet Renske een schot door waardoor het 5-2 werd. Vlak voor de rust scoorde dionne de 6-2 doormiddel van een doorloopbal.

RUST. in de rust werd ons verteld dat we meer op onze passing moesten letten, niet naar schoten van anderen moesten kijken, met andere woorden met ze allen vangen na een schot.

2e helft begint. Uiteindelijk scoord Daniël een strafworp waardoor het 7-2 werd. En later scoorde hij weer met een afstand schot en werd het 8-2. Even later scoorde Maren een afstand schot en werd het 9-2. Daniël scoorde de 10-3 met een afstand schot. Later scoorde gideon de 11-3 en de 12-3 met een doorloopbal. En de laatste goal van de wedstrijd was een doorloopbal van Renske.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *