Een zeer geslaagde Grote Clubactie

De Grote Clubactie was dit jaar een groot succes dankzij de inzet van een heel aantal jeugdleden van Telstar.

Dat er leuke prijzen te verdienen waren voor de loten verkopers (o.a. beschikbaar gesteld door Jumbo Hoevelaken, Albert Heijn Hoevelaken en de Johan Cruijff ArenA) zal ongetwijfeld mee hebben geholpen. Dat betekent dat de nieuwe voetbaltafel voor de kantine er gaat komen!! 

34 lotenverkopers verkochten met elkaar 422 loten. Hierdoor is de opbrengst € 1.012,80 (stand op 2 november). Echt super gedaan !! Een bedankje voor alle mensen die loten gekocht hebben is hierbij natuurlijk op z’n plaats. En dankzij een paar gulle sponsoren konen er leuke prijzen beschikbaar gesteld worden voor ijverige lotenverkopers. Want zonder goede lotenverkopers was deze opbrengst niet mogelijk geweest.

De hoofdprijs een VIP stadiontour voor 2 personen door de Johan Cruijff ArenA werd gewonnen door Jan uit de F1. Hij verkocht maar liefst 44 loten ! Maar ook Pepijn (C4), Hugo (E1), Fenna (C3), Tessa (D2), David (E2), Aron (E2), Esmee (D3) en Dana (D3) kregen een prijs omdat ze veel loten hadden verkocht. Maar of je nu 1 of 44 loten hebt verkocht, het resultaat is maar mooi dat die nieuwe voetbaltafel door jullie inspanning er gaat komen.

Last but not least was er nog de teamprijs. Het enige team waarvan ieder teamlid loten had verkocht en die samen de meeste loten hadden verkocht (68 stuks) wonnen samen de clinic door leden van onze eigen selectie. Deze prijs werd dit jaar gewonnen door Josefien, Marc, Hugo, Joris, Mirthe en Silke (E1). Laten jullie horen hoe de clinic was?

Het bestuur zal nu op zoek gaan naar een mooie nieuwe voetbaltafel en die zal er vast zijn als het nieuwe veldseizoen van start gaat. Ik houd jullie op de hoogte. Een welverdiend Dank je wel! aan alle loten(ver)kopers van dit jaar. Hopelijk doen jullie ook volgend jaar weer mee?!!

Groetjes,
Bep van der Molen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *