Wedstrijdverslag Telstar C1 tegen Mia C1

De eerste goal van Hanna, we lieten ze veel schieten en dus hebben we een goal tegen. Renske maakt alles weer goed de stand is 2-1, we lieten weer 2 schoten niet tegen waardoor hun op voorsprong kwamen. Gideon maakt een mooie kleine kans en die ging erin en toen kwam Dionne er nog aan met een doorloopbal maar we lieten nog één door. De vrije bal die we lang hadden geoefend ging raak door Hanna, maar daarna kregen we weer een schot tegen, stand 5-5. We gaan verder met  een doorloopbal van Dionne, en we lieten weer een schot door, maar Gideon scoorde gelijk weer, stand 7-6. Voor de rust hebben we nog 2 doorgelaten maar wel weer een doorloopbal gescoord die was van Jeremey.

We hadden van onze trainers gehoord dat we goed bezig waren, maar dat er wel paar dingen beter konden maar daar gingen we aan werken. Loes scoorde een schot en Daniel ook, Dionne met een strafworp en Rens met een doorloopbal, stand 12- 8. We lieten nog een schot door maar Maren scoorde gelijk ook weer een schot waardoor het 13-9 stond. We lieten weer een schot door, maar Rick door ook weer een schot en toen kwam Loes met een doorloopbal.

Einde wedstrijd.

Gemaakt door Rens bijkerk en Maren ten Ham

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *