Selectie KV Telstar vliegt uit naar Portugal

Aanstaand weekend gaat de selectie naar Portugal waar zij aan een toernooi deelnemen. ,,We hebben er zin in! Leuke tegenstanders met KV Luno uit Linschoten, KCC (Korfbal Combinatie Capelle) uit Capelle aan den IJssel en GDBD uit Portugal,” vertelt trainer/coach Daan van der Klis. ,,Donderdagavond trainen we nog in Hoevelaken en vrijdag vliegen we.”

De selectie is uitgenodigd voor het Odivelas Tournament in Portugal, georganiseerd door ‘Grupo Desportivo dos Bons Dias’ (GDBD). Bons Dias organiseert dit toernooi als voorbereiding op het Europa Shield toernooi dat vanaf 24 januari plaatsvindt in Duitsland.

Natuurlijk wensen wij onze spelers heel veel succes en plezier. Misschien dat er nog een moment is om de mooie stad Lissabon te bezoeken. We zullen jullie volgen op social media!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *