Wedstrijdverslag: Apeldoorn C1 vs Telstar C1 , zaterdag 11-01-2020

Opstelling:
Aanvalsvak: Maren, Renske, Jeremey en Rens
Verdedigingsvak: Loes, Hanna, Rick en Gideon

Tijdens de voorbespreking werd er gezegd dat we moesten voorverdedigen en roepen in de verdediging, in het aanval moesten we onze kansen pakken en schieten binnen 4-5 meter.

Het eerste doelpunt was helaas van Apeldoorn, dat is jammer maar we gingen door want Maren scoorde gelijk daarna de 1-1 met een afstandschot. Helaas werd het 2-1 maar daarna maakte we het weer goed 2-2. Toen ging het wat minder, we schoten weinig en als we schoten stond er geen afvang en we gaven de aangeef eigenlijk gewoon weg. Hiervan profiteerde Apeldoorn, ze scoorde er gelijk 2 bij. Hierdoor werd het 4-2. We wisselden Dionne voor Hanna en Daniël voor Rens. We kwamen terug met een schot van Rick, maar dat was niet genoeg om voor te staan. Daarna lieten we 2 schoten door. Stand 6-3. Gelukkig scoorde Jeremey en Rick allebei nog waardoor het 6-5 stond. We lieten er daarna weer 1 door waardoor het 7-5 werd. Zo gingen we de rust in

In deze bespreking werd er gezegd dat we echt moesten gaan voorverdedigen en ook hard moesten gaan roepen. Ook zeiden ze dat we eerst een vang moesten neerzetten voordat we kunnen schieten. Als we er nu even 4 achter elkaar scoren dan winnen de wedstrijd zeiden de trainers. Dat gaf ons weer goede moed. 

Daniel scoorde een schot en daarna nog een keer stand 7-7. Toen kwam Rick met een schot en ook Dionne nog stand 7-9. We hebben daarna ook een doorloopbal tegen maar Daniël maakte het goed met weer een schot stand 8-10. Daarna lieten we er nog 3 door waardoor we op achterstand kwamen 11-10 maar gelukkig scoorde Jeremey een doorloopbal. Schot tegen en een kleine kans van Dionne kwamen nog laatste goal was niet van ons maar van de tegenstanders. 

Eindstand : 13 – 12

Gemaakt door Maren en Renske

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *