Wedstrijdverslag: Telstar C1 – Wageningen C1 , zaterdag 25-01-2020

We hadden allemaal super veel zin om te spelen tegen Wageningen C1. In de bespreking werd ons verteld dat er een paar lange dames tussen zaten, en daarom moesten de heren zo vaak mogelijk de rebound invullen.

Er werd ons ook verteld dat we scherp moesten gaan verdedigen en gelijk als wij een punt hadden gemaakt op de goede positie staan bij het uitverdedigen van de eerste bal. In de aanval moesten we veel diepte en tempo in het vak houden.

Eerste helft

Voor dat we begonnen moesten we 1 minuut stilte houden omdat de voorzitter van KV Wageningen die dag ervoor was overleden.

We begonnen nu met de wedstrijd. KV Wageningen nam de eerste bal uit maar die werd al snel onderschept. De aanval vulde snel de van in waardoor Loes de 0-1 scoorde. Helaas kwam er al gouw een 1-1 door een schot. De aanval hadden veel paas fouten vooral bij het diep gooien van de bal.  Bij de verdedigen lieten we vaak de aangeef door waardoor 2-1, 3-1 werd gescoord. 3-2 een mooi afstand schot van Loes. De bal kwam al gouw weer in het aanval vak er was een overtreding gemaakt door de tegen partij. Strafworp voor ons die tikte Loes er netjes in 3-3. Verdedigend ging het een stuk minder goed we lieten te vaak de aangeef door waardoor ook de 4-3 werd gescoord de diepte paas werd goed in de handen gegooid waardoor Dionne de 4-4 maakte met een afstandsschot. Er werd snel door Telstar een overtreding gemaakt strafworp tegen 5-4.  Er werd uit het niets een verre aangeef neer gezet kleine kans Daniel 5-5. We moesten van vakken wisselen het voorverdedigen ging nog steeds niet echt lekker en werd niet genoeg afstand genomen voor de doorloopballen 6-5. Er werd een aangeeft uit het niets neer gezet doorloop bal Dionne 6-6. 

Tweede helft

Er werd ons verteld dat we de aangeeft eruit moesten houden, En er moest ook meer diepte in het spel komen. 6-7 er werd snel door ons een punt gescoord afstandsschot Daniel. We waren te druk bezig met de bal waardoor je je tegenstander snel verloor daardoor kwam er een schot tegen 7-7. Het voorverdedigen was nog niet goed genoeg terug te zien in het velt en kwam er alweer een doorloopbal tegen 8-7. We waren die wedstrijd goed op schot en daardoor een mooi schot van Maren 8-8. 8-9 Nog een mooi afstand schot van Daniel. Bij het verdedigen waren we nog steeds er te weinig voor doorloopbal tegen 9-9. We kregen in de aanval een vrijebal mee we deden het trucje wat we hadden geleerd         9-10 Jeremey. Helaas hadden de tegenstanders in de laatste minuten nog een doel punt gescoord 10-10.
Als we scherper waren met het verdedigen hadden we best kunnen winnen!

Gemaakt door Loes en Dionne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *